kräks

jag är faktiskt lite trött på att gå runt och inte vara glad. på att jag inte ens känner mig lättad över att allting är slut nu, skolan är faktiskt så jävla slut. jag förstår det inte. trycket för bröstet, krampen i hjärtat, infinner sig fortfarande i vanlig ordning. trots att jag borde känna lättnad. istället bölar jag för första gången på länge och ältar massa skit. när jag dessutom inser så hemska saker som att jag inte kan komma ihåg att jag någonsin varit genuint glad i mer än en dag, så känns det som att läget för en change of heart and mind är på sin plats. men jag vet inte hur man ändrar sig för sig själv, bara för andra. sad but true. skitliv. men, jag tar ju studenten och det ska man vara glad för yada yada.

jag undviker att höra det du viskar

för jag har alltid velat vara någon helt annan stans än i dina armar.


nyss hemkommen från fin fredag i nyköping och lördag i oxelösund. drack massa castillo de ferm, mådde extremt dåligt dagen efter, kollade på typ fem filmer och ja, sånt där man gör när man är snorbakis och ligger fett bekvämt intill någon som kan provide:a gos. jag vet inte riktigt vad jag ska göra med min tillvaro just nu, har faktiskt inget urgent att sysselsätta min lille hjärna med. cigaretter har jag heller inga, de är slut sedan länge liksom kapitalet, men jag har kaffe, the glitch mob på högsta volym i vårt flyttstökiga hus och en hel panna makaronipudding med vegetarisk bejkååån som ska ätas upp.

gräset på andra sidan är förövrigti majoriteten av alla fall gult och stickigt, men det kan man ju inte veta förrän man faktiskt klättrat över kulljäveln. right? så det är bara att chansa.

TJOHO!

Idag blev jag officiellt klar med ALLT plugg i gymnasiet. ALLT. inom musikprod, allting. klärt å betärt. av någon skum anledning gjorde vetskapen om att jag inte hade något att göra mig rastlös, så jag satte mig och gjorde ett arbete åt en vän med 2 öl på hellströms som betalning. när jag blev klar med den, lovade jag en annan vän en uppgift för samma pris. när den uppgiften var klar, blev jag erbjuden ett flak öl för två uppgifter, samt 100 kr för ännu en uppgift.... har aldrig pluggat såhär mycket på en och samma dag i hela mitt LIV! haha. snacka om att öl är en bra morot. WEEEEEY har flyttpackat massor idag, eller ja flyttröjt kanske man ska säg, och det börjar närma sig nuuuu... synd bara att jag inte kan åka till nyköping på juniträffen pga detta, det suger, men jag är glad ändå för allt kommer lösa sig. ofta plugg ger mig den approachen på livet........................... äähhhhh. imorgon blir det kaffe med en mycket fin människa, på fredag kaffe men ännu än goding och sen middag hos björne med prodklassen. fina fina klass. aahh nej kommer gråta om jag tänker mer på dette så nu slutar jag.

spelar min lind, sjunger min näktergal

har mintgröna naglar, ny klänning till studenten, en blommig kjol, en jeansjacka som jag tror att ärmarna ska av på och my little pony patchas på ryggen, en bh som nästan passar, och en vetskap om att min bhstorlek är 80 G-H. värd dag, men min älskade munherpes dansar freakin balett på min överläpp och det är inte najs för jag vill jö pussas jöö!
för övrigt har jag av någon anledning kommit på att jag måste måste måste läsa om "spelar min lind, sjunger min näktergal", för jag kommer ihåg att jag tyckte att det var den vackraste berättelsen jag någonsin hört när jag var liten knodd. jag kommer inte riktigt ihåg vad den handlar om, men den innehöll vägglöss, fattigjon, föräldrar som förs bort och en jävla massa sorg+pedagogiskt skildrade dödsfall. och en sjungande näktergal.

fin färg och så. ska försöka dölja den hära svartheten inuti med lite färg utanpå tänkte jag! brukar funka a little while iaf. för övrigt har jag en skriftlig uppgift kvar, branschkunskap, jag äger osv.

hemliga saker som jag talar om ändå

nu blir det sådär igen. jag vet att jag inte borde låta mig indoktrineras av mitt eget psyke, som vid dessa tillfällen viker sig med samma lätthet som ljusrosa crepepapper jag formade rosor av som liten flickstackare. men trots allt man vet, så tenderar man att strunta fullständigt i det. som man gör med allt som är logiskt och regelbundet och enligt normen värt att bry sig om. men det kanske har blivit en norm av en anledning, tänkt på det, männskovalp? har du tänkt på att det finns vissa saker som är fina, som faktiskt inte lämnar en anledning att vara motvals? kom ihåg, lilla vän, att du nog kan flyta med strömmen utan att betraktas som en livlös mört. just try it.
att man tillåter sig bli besviken på så banala saker som ett uteblivet leende eller bara allmän simpel uteblivenhet. att man inte inser sitt eget värde. egentligen borde de tankar som bultar i tinningarna nu röra sig om människors ignorans och ens eget värde som faktiskt är befintligt, men det gör man inte. istället undrar jag vad jag borde göra för att bli attraktivare som potentiellt material. jag vill inte vara med på det här längre, människor är inte min grej. (jobbigt att min största rädsla är ensamhet)







och så slog det mig igen imorse, så där som det gör ibland. jag är ensam. allt har glidit ifrån mig. trots dubbelsöm och limförstärkning var tyget slitet från början, och nu trådas fårorna mycket fortare och tydligare än vad jag någonsin trott. jag är härmed sekulariserad från det som betyder någonting.

calm

klar med alla rester! weeey! nu har jag bara branschkunskapen i musikproduktionen kvar, den blir inte så svår, och skriva manus till "arkitekturturen" eller vad man nu ska kalla det. och muntlig examination i pedagogiskt ledarskap (drömskola+genus). sen... klaaaaaaar. yehehey! sen ska jag packa järnet, flytten har blivit lite förskjuten, typ 1-2 veckor, men så får det väl bli. är arg och så. men. fortfarande. flyttar.
sen peace and love. kommer bli så jävla lövli. sedan jobba heltid hela sommaren.. cashflöööw.
både hatar och älskar det som händer just nu. folk kramas extra hårt, vi skriver sista bladet.

sömn kommer vid de olämpligaste av tillfällen

råkade visst somna.. vilket betyder att det faktiskt inte blir något pluggande av idag.
dags att börja flyttpacka? åkte förbi mitt nya neighborhood idag när vi hade en busstur med arkitekturhistoriskt tema runt södra stockholm med skolan, och ja, det är ju faktiskt typ 3 veckor kvar. eh. somsagt, det är dags. läskigt.

what disney does to ya.

vilken jävla mupp jag är. vet precis vad som behövs just nu. synd bara att det är lite för långt borta. fast ändå nära. fast ah. jobbigt att behöva bestämma vad det är, det måste man ju nästan när det är på avstånd. inte ett långt avstånd förvisso, men ett avstånd likförbannat. kanske är dags att kasta sig ut lite. se vad som händer. chansa. *har precis kollat på animerad disney/pixarfilm och tror att allt är möjligt*

4everelööwn



typ så.

konsten att tänka

av någon anledning kan jag bara inte se det positiva i saker just nu. jag kan dessutom inte göra någonting. mitt plugg, blir det av? nä. musiken? nja, not so much (det behövs, spelning på lördag jaaaao...). och någonting som verkligen inte blir av, det är ju att ta tag i mig själv som människa och kännande/tänkande varelse. mest kännande. horliv. av någon anledning följer jag de winding roads som jag VET kommer framkalla ångest, men det är väl en del av kakan. självdestruktivitet 2011-style. det är hela den här "bygga upp väggar för att se vilka som pallar riva ner dem"-saken, bara det att man lämnas lite forever alone där inne i sin känslokarantän när ingen faktiskt pallar göra mer än knacka på dörren, kika in genom fönstret. varför ta risken att riva ner väggen och därmed få the real deal när du kan glutta in genom ett fönster, get the looks but not the inside liksom? ingen tror på kärlek, och definitivt inte jag, men efter en konversation med en kär klasskamrat här om dagen förstod jag ju att det fan är det som är meningen. att offra saker, för vad all skepsism mot kärlek handlar om är rädsla. för att bli sviken, sårad, att såra, att misslyckas, att slösa sin dyrbara tid. men trots det, kan det inte vara värt att prova? det är ju då man känner sig levande, när man får gråta och skrika på vinden för att ingen annan tycks lyssna, eller för att alla andra bara hör fel. att vara inslingrad i en varm och fluffig känsla för att andra sekunden gröpas ur till ett svart hål som leder rakt in i ens djupaste innersta mörker. det är DET. sedan kanske man är fullt medveten om att det bara kommer vara passionerat och gött i någon månad, vecka eller dag, man kanske är fullt medveten om att man kommer hamna på en parkbänk med en folköl och stjärnhimmel ovanför sig och vara så sviken att blodådrorna känns lika fragila som salta pinnar. MEN. då har man en aning. om hur det är. jag har varit så jävla rädd för att ens närma mig någonting mänskligt på ett känslomässigt plan sedan jag var 13, för att jag alltid varit medveten om att hela jag är tillverkad av glas. så kommer denna kloka människa jag samtalade med häromdagen och säger: jag VET att jag alltid kommer bli sviken i slutändan. jag VET det. men innan jag blir det har jag chansen att bli lycklig lite då och då, känna mig behövd och vara en del av nåt fint.
THAT'S what's up! jag tror fortfarande inte på hela förhållandesituationen som struktur, men jag tror på passion och chansning, impulser. varför kämpa emot? vi alla vet att love är ett losing game, men so is life, och likförbannat fortsätter vi leva det. meningen med allt kanske är att fortsätta försöka tills man förgörs helt. och om man inte tar de här chanserna, finns det ingen chans i världen att vi någon gång hittar det där som gör oss lyckliga. jag har slösat bort nästan sju år av mitt liv på att undvika situationer där jag förväntas känna någonting och vilja någonting som på något plan förbinder en med en annan människa. för ca ett och ett halvt år sedan lättade jag lite på trycket, släppte in, andades frisk luft. lät mig hänföras av känslor. jag hindrade mig själv från att löpa hela linan ut och bli helt uppslukad av det här fina jag hade hittat, men jag var bra jävla nära. bara för att jag mådde så piss över hur jag hade behandlat personen och situationen bestämde jag mig sen för att jag inte är gjord för sånt. det tror jag inte att jag är heller, jag tror inte jag är skapad med någon syfte alls, men jag har slösat bort ett år på att vägra erkänna kärlek. jag har till och med, bit för bit, börjat avveckla den gränslösa kärlek jag tidigare alltid känt för de personer jag omger mig med, mina närmsta vänner. kort och gott: av rädsla har jag konverterat mig själv in i ett forever alone-swag. på grund av rädslan. jag har på riktigt låtit någonting så abstrakt och subjektivt som RÄDSLA styra mig. som vanligt är jag dum i huvudet. jag är en människa som känner så jävla mycket, hela tiden, alltid, non stop, och nu försöker jag hämma mig själv. varför i helvete skulle jag göra det? jag har lämnats olycklig som ett as, klistrad i en situation som matar min ångest med smörstekt jävla svärta. återigen, horliv.

sånt där, duvet, känslor.

jag mår mest bara skit fast vädret är fint och jag nästan inte har något att göra i skolan (om man jämför med andra, jag lyckas ju hantera det knäppt i vilket fall). av någon anledning är det mesta fett svart och jag känner mig mest hopplös, onödig och skräpig. har börjat inse att jag slösat bort min tid och energi på någonting som bara gjort mig olycklig. tiden är någonting jag aldrig får tillbaks, och jag fungerar så att jag aldrig riktigt blir hel efter en massaker.

mono

har repat show hela dagen idag, har fått diverse skador och blivit nervös som ett as, känns som att ett epeleptiskt anfall är påväg hela tiden. imorgon blir det repax2, först till showen och sen med amanda, och efter det rågsvedsreunion med mina gamla kollektivkamrater. mysipysi. ah kul jag fick mens också. tänkte hela dagen: hmm konstigt om jag skulle få mens, tänk om jag har det, eller varför den ska inte komma förrän om en vecka och jag har ingen värk. TADAAAA!!! mens vare. så nu är det bekräftat, jag har tre veckors menscykel. party, dags att kirra nån såndära piller eller grunk som fixar till såntdärrrrra. ork faktiskt int ha blödande vagina every third week, once a month is enoooouuugggghhhh. errrgggg. kul att min nacke är paj (möms) och att jag har ett liv. har fått nackspärr efter dagens rep så kan typ ej göra ett piss.




*varning för sentimentalt dagboksskitsnack som hör kvällsångesten till*



kom på, att den här hösten, vintern och våren har på de allra flesta sätt varit den sämsta någonsin, vad jag kan minnas i alla fall. kan inte för mitt liv komma ihåg att jag någonsin trivts så dåligt med mig själv, min omgivning och alla diverse situationer jag varit i. ingenting har gått som det ska. det suger att inse sånt när allt tar slut. jag har åtminstone lyckats så himla bra med att skita i att ta hand om mig själv OCH alla andra! grattis till den mandizzz, du är ju en riktig pärla. apati framför aktion, yeah! men det är faktiskt ganska tråkigt att ente vare glader. faktiskt. man försöker ju och så, men det går liksom inte alltid vägen. emo

*jag har inget liv*

What is your favorite artificial fruit flavor (e.g., grape, green apple, cherry, etc.)?
vattenmelon, cocos, jordgubbiz

How do you feel about music with people screaming in it?
50/50 ungefär. fast om jag måste välja bort antingen cleansång eller skrik så väljer jag bort skrik

What was the last thing that really upset you?
en jättekonstig incident för ungefär tja 3 veckor sen? har inte gråtit sen dess, rekord typ *yey*

Do you download your music legally or illegally?
bara illegalt. eller, spotify tvingar mig nu att börja ladda ner igen, har inte gjort det på typ ett halvår men men

When do you typically hit the hay?
alltså, jag ligger ju i sängen från det att jag kommer hem tills jag somnar typ.................... men somnar runt 2-3

What does it mean to love someone?
att man delar en bit av sig själv, ger bort en bit av sig själv som man aldrig får tillbaka. bildar någonting med någon annan, som ett nytt litet hjärta som bankar intill de som hjälpt till att bygga det, och ger trygghet. det kan både skapa balans och orsaka stormar. paradoxalt detdär, med att älska någon.

When you mentally imagine time, is the past on the left or the right? Some other direction?
till vänster, eller (konstigt nog) framför mig.

Put your iPod on shuffle. What are the first three songs that pop up?
lär mig om-laleh
move-css
skies above-the plan

What was the last album that you listened to all the way through?
satan i gatan

Your superpower is that you smell like dandelions whenever someone lies. How do you keep it a secret?
varför hålla det hemligt? det är väl soft att lukta blomma lite då och då. om någon kommer på det, fine.

Does it bother you when people spell “you’re” as “your”?
ja

If you had to make a sculpture out of anything, what would you make it out of?
lera, eller.. mat!

What was the last thing that made you laugh really hard?
någonting i skolan. kommer inte ihåg vad dock.

What was the latest you’ve ever stayed up on a school night?
hela natten

How do you pronounce the word “caramel”?
cärämel

You’re going to the moon! What did you accidentally forget to pack?
tamponger

There is now a game to receive the key to your heart! What are the rules?
det finns bara en: be kind. annars är det anarki.

Do people ever pronounce your name wrong (i.e., substitute teachers taking attendance)? How do they pronounce it?
ja, mitt efternamn (birging), har fått höra en del skumma grejer.. men den vanligaste är "Birrgiiiiin"

Have you ever eaten anything poisonous? Did you think that you were going to die?
trodde inte att jag skulle dö, men lite smågifta grejor har man stoppat i sig i sina dar

The story of your life is going to be made into a movie! Put your iPod on shuffle again… the name of the next song is the name of the movie. The song after that’s lead singer/artist is going to play the role of you. Type your results below, if you please:
You'll find a way
Madonna
........

You’ve successfully made a love potion… but it tastes terrible. How do you drink it?
blanda med funligt, dödar all smak

Congrats! You just had a baby boy! What’s his name?
typ.. noa. eller william, men det är så awkward att tänka att ens bebi skulle heta samma som ens vän eller ex eller föredetta vän haha

How old is the last person that asked you out?
ööh.. beror på vad man lägger i ask out. men 20

Do you think that your house has a certain smell to it?
nej, men alla andras har..

What’s your favorite number?
6. och nej, inte bara för att vara ball å ba *hehe 6 eller sex woho 666*, det bara är så.

Favorite type of weather?
soligt, PYTTElite bris, ljummen luft

What’s one song that sends chills down your spine every time that you listen to it?
just nu är det "snälla bli min"-veronica maggio

How would you feel if the last person to make you cry died today?
oj jag skulle nog fan dö själv eller nej men gråta och ha så fruktansvärt ont i hjärtat. fy.

Are you hiding something right now?
ja, massor.

Tell me about one of the scars you have:
deas misse bet mig när han ville ha mat, har ett väldigt blekt men ändå synligt ärr på höger underarm.

Have you ever intentionally thrown something at someone? Something heavy?
oj ja. eller tungt? ne.

Where were you on 9/11/01?
hemma och i skolan, det var en vanlig dag fram tills alla fuckade ur

When was the last time you had butterflies in your stomach? Why?
någon månad sedan, jag får det ibland i intima situationer av ren nervositet, när det känns fint sådär

Do you find piercings attractive?
jaa! mums

On a scale of 1 to 10, how much have you changed in the last year (1 being hardly at all, 10 being you literally aren’t the same person)?
det är nog.. en 5a. eller 6a. så utvärderar jag mig själv iaf.

Ever eaten a bug?
inte med flit :(

Do you crack your knuckles? Neck? Back?
allt, knäna också, och fötterna, fotlederna, handleder, svanken, lårbenen.... haha.

Favorite swear word (if any)?
horunge, kuk, helvete, fuck/-ing

Do you really care about what other people think of you?
jättemycket

Have you ever been to a concert? If so, which one [was your favorite]? If not, who would you like to see live?
massor. min favorit är.. svårt. thåström 2006, santogold 2009, m.i.a 2010, robyn 2010

You’re a virgin, right? Just kidding… I don’t judge… but really, are you?


Favorite smiley?
:D :) tycker om det där med att uttrycka glädje över intrawebzzzz, lättare än i verklighetish

What’s a bad habit of yours?
oroa mig, se saker i svart och vitt, skjuta upp saker.. och väldigt många fler.

Most attractive personality trait in the opposite sex?
rolig, smart, passionerad och dedikerad

You see a spider on your ceiling. What do you do?
typ tittar på den

You’ve just formed an electronic-screamo-pop band. What do you call it?
hellcow

Do you enjoy virtually stalking people?
näej

What’s one thing that you’ll probably never screw up?
skolan. på något jävla sätt, hur förjävla sämst det än verkar ligga till, så klarar jag mig alltid.

What do you do if your best friend calls you up and tells you that they’re seeing colors and that the forks on their dining room table suddenly look delicious?
ah duvet, chitchattar lite om vädret

When was the last time that you had a good workout?
.. höstas kanske? om ens det

What is something that you really want to tell someone?
jag älskar dig och skärp dig och jag saknar dig fortfarande

Do you have a special talent?
besitter enorma portioner empati och godtrogenhet. sedan är det ju detdär med fantasin och drömmandet

What color are the eyes of the person you last kissed?
vet inte, såg inte så noga

You were just in a terrible accident. You’re pretty much fine other than the fact that you’re now permanently deaf. Now what?
ledsen men det funkar inte. pistol plz

What’s your motivation for getting out of bed tomorrow?
se mina fina dansares show!

What do you love most about life?
har en hatkärlek till dess oförutsägbarhet och föränderlighet, som samverkar med dess förutsägbarhet och oföränderlighet.

What do you think that most people think when they first see you?
typ.. konstig och dryg. eller bara konstig.

Which artist/band do you have most songs by on your iPod? How many?
thåström tror jag

Honestly, do you make fun of people?
hela tiden

Dream sandwich?
pesto och mozarella och nån najs grönsak typ. ELLER brie med valnötter och honung <3

How would you react if a totally random person came up to you and asked for your autograph?
bli.. paff

Tell me about one really odd dream you’ve had:
drömde att jag låg med en av mina närmaste vänner (världens sämsta sex) och fick ett barn, som var svart. har även drömt att en govän till mig försökte döda mig med ett marsvin/kackerlacka/skorpion/hundliknande kreatur. och häromdagen drömde jag att jag fick psykos på ett berg. ah.

What time did you wake up today?
7.20 typ

Have you ever had an embarrassing email address?
haha, ja.

What’s one thing you like that everyone seems to hate?
kalvsylta. eller, jag gillar det ju inte längre eftersom jag inte äter kött sen 5.5 år tillbaka, men innan dess så.

What’s one thing you hate that everyone seems to like?
vispgrädde

Would you consider yourself to be “grown-up”?
njanjenjndjnejkndkjenTYP. en hybrid.

Do you feel old?
delvis.

What’s one thing that you’d like everyone to know about you?
jag är fett cool. eh orka va tönt.

att spridas i blodet

rakt in i venen, sprider mig till din artär
förgiftar hjärtat, inget kan nånsin bli vackert här

checklista

jag blir så arg. så arg. så jävla arg. men det håller jag tyst om. *självbehärskning, check*
jag är så himla besviken. hela tiden. men jag inser nog att det är jag som lägger för mycket värde i allt. *självinsikt, check*
jag vet, vet, vet att jag förtjänar bättre och att det är jag som är vettig, oftast. men det håller jag tyst om *självignorans, check*
jag förstår lika väl som du, om inte bättre, att ord förblir tomma och allt det där förblir ogjort. men ändå talar jag om imorgon, och dagen efter det, jag talar om att le.
(det är lättare att leva i en verklighet där du slipper kompromissa, därför är förseglade läppar alltid vackrare än de öppna)

goof

idag fungerar inget. jag har en vagel i ögat. min airport på macbooken är knullad, kan alltså inte använda internet och kunde inte heller ansluta min dator till musikprodens nätverk för att föra över viktiga grejer till showen. kul. det regnar och snöar. upptäckte nyss att mammas gamla macbook är helt fucked efter att jag råkade snubbla över laddaren och ha ner den i golvet=kan inte redigera film till showen. ASKUL. är så jävla glad. herpeshoran är kvar på läppen så jag kan inte pussa mina fina vänner som jag vill=WEHÅÅ. jag ser ständigt grå ut i fejjan eftersom jag bestämt mig för att chilla med sminket ett tag. inga kläder passar. massa skolarbete att göra. eh. horliv.
såna här dagar tänker jag mest på vad som skulle göra det bättre. just nu vill jag bara gosa ner mig i ett par armar, sätta på en rulle eller NEJ mysteriet på greveholm!!!!! och ligga där i timmar och ba mysa. berätta roliga grejer, skratta lite. sjunga med i en låt, spela lite gitarr. chilla järnet. komma på grejer man har gemensamt. haha orka va en tönt men jag saknar det där, som det är i början liksom. sen går det ju alltid utför och den biten tycker jag liksom inte om och är mer än gärna utan, men det där trevande i början. det tycker jag om. och det saknar jag. men när man är en ständigt missförstådd mupp som jag *self pity* går det ju liksom ente att hålla det på en sån nivå. trots att jag är en jävla superkvinna som trots upprepade försök aldrig blir kär, så tror folk det. jag kanske borde sluta gråta. haha. eller sluta vara människa. wehååå. orka va tönt

inga löften, bara sånt där

knaprar hasselnötter och hoppas på bättre tider. borde verkligen le nu, men svarta molnjävlar skymmer allt som är fint med det som finns ovanför oss, det som väntar oss. ingenting med oss tycks fint, ingenting med mig tillåts glittra alls.

att inse.

den där jobbiga känslan av att inse att någon ser igenom en så otroligt. ser igenom utan att se bakom, runtomkring, bara igenom ytan in till kärnan. hjärtat. rakt in.

herpes

första maj! jag har hållit mig nykter under valborg för att kunna gå ut och demonstrera utan bakfyllejäveln som hamrar bakom pannloben. jag är pigg, glad och har en fet herpesblåsa på överläppen! score (och nä, inte pigg och definitivt inte glad men åtminstone inte bakfull). det är sånt som händer när man släpper lös lite i parker om natten. eh. fyllan värmer definitivt bäst, men den orsakar också hångel med drugdealing 30+are som i sin tur orksakar herpeskäft.. naej alltså, det blir ju inte av igen. hångel med främlings i all ära, det är supercozy, men jag vet int.. har väl lite nog av hela den biten för tillfället. har egentligen nog av precis allt men är fortfarande fastklamrad i någonting som för det första inte existerar längre, och för det andra aldrig kommer göra någon glad igen. men det är svårt att gå när man ändå har den där känslan av att någonting är fint och stort, man fattar bara inte på vilket jävla sätt och hur och varför.

idag ska jag i alla fall koncentrera mig på demonstrerandet. tågar med syndikalisterna, det kommer bli fett. längtar tills jag får börja förändra världen!-kursen på vänsterns akademi (om jag blir antagen).




menååååååååhhhh jävla herpes!!!! hoppas blåsjäveln dör snart, vill icke åke ti nyköping med aidslips, tack så mycket.

RSS 2.0