livet leker med oss, och jag kan inte annat än njuta

är tokbakis, vaknade för tidigt för mitt eget bästa imorse. drack massa massa bärs igår, drog runt i stockholm med underbara människor i natten. dea var min vapendragare i princip hela kvällen, vi hade planerat en gråtsuparkväll för att det finns så många dickheads som bara inte fattar vad som är bäst för dem men istället blev det en kväll med massa skratt bärs å donkenmat. uuuunderbart.
de senaste veckorna har varit så jävla vackra på många sätt, även fast de på vissa plan varit sorgliga och kaotiska. men de fina stunderna har vägt upp för skiten. 
det känns som att allt jag upplever har varit planerat en längre tid, och jag hoppas att det finns en plan, att allt som händer kommer medföra någonting vackert. det oroar mej ibland att det kanske inte kommer göra det, men oftast så väljer jag att glömma, ta en cigg och tänka på hur förjävla najs livet är.

folköl och solsken är mitt plåster

idag var ännu en av dom där dagarna, dom där fina dagarna. åkte till vitabergsparken igen och hade väskan fullpackad med filtar, folköl och långa LM. hängde med mina fina vänner å nåra assköna asdräggiga punkare, det är så livet ska va. efter ett tag tog både folkölen och ciggen slut, men jag misströstade icke! för vädret va fanimej underbart och sällskapet också. runt 23 drog jag och dea hem, då hade det sköna sällskapet hunnit bytas ut mot massa indie randoms och en snubbe med sjukt pipig röst. han lät som en liten flicka och försökte ragga på både dea och mej, styr röstterapi grabben sen så kanske du lyckas. när jag kom hem till rågsved helt ensam verkade vår 2:a oerhört stor och tom, det är sånt som får mej att släppa fram den där jävla ångesten som annars döljer sig jävligt bra bakom solsken och bärs, men natten skulle ha blivit så mycket bättre med någon som kunde hångla och hålla om.

from vitan with love

igår var en sjukt jävla underbar dag, började med skansen vid 12 tiden med gurkan, amanda och hennes 4åriga bror wille/ville. vi chillade runt på skansen tills 3 ungefär, och hade en så jävla mysig dag i solskenet. sen drog jag till vitabergsparken där dom bästa vännerna i världen satt och drack bärs på filtar. så det började jag också göra. vi satt där ett bra tag, tills solen hade gått ner, sen drogs det hemåt för min, sebbes och vilmas del. kedjerökning i köket till kultiration avslutade en grym dag. allt är så jävla jävla bra just nu.

urfuckning tack?

ikväll vill jag blir riktigt jävla tokberusad, men har ingenstans å va! det är ju fryshusetlovet vilket betyder att inga andra skolor har lov alltså måste man se till att matea upp sej me frysenppl, men fan varför bor ingen typ själv i en fet villa hahaha så skulle vi kunna vart där! för nu finns de ingenstans å va och jag vill bara börja fira lovet på direkten!




take me away to that special place




frysenlovet=gud finns

precis när jag behöver det som mest får jag det: frysenlovet. den underbara uppfinningen. en veckas lov när ingen annan har det. vecka 19. älskart. nu är jag lite full och mysig sådära som man alltid bör vara, folkölen har stått vid min sida som ingen annan gjort ikväll. asgött. är så glad för att alla är så fina och bra å jaaaa allt är bäst. på tisdag blir det skansen med amanda, gurkan, amandas lillebror och kanske nåra fler. så jääääkla mysigt och bra att jag nästan smälter. haha full tjej

och jag som aldrig mer skulle åka pendeltåg

igår blev jag riktigt ordentligt jävla full, ordentligt jävla härligt var det. jag och dea började knäcka en bärs i tanto med filtar och chips (fan dea att du drog med chipspåsen från amanda!!!) och beskådade (glodde) på gulliga punkare som jagade varandra med plankor. när ölen börjat värma drog vi till amanda och drack mer bärs, dansade, gjorde yoga, snackade p&lminnen med awsome lollo, ja allt var väldigt gött. sen gjorde jag ett STORT misstag: åååååkte pendeltåg! jag och aliz har sagt att vi aldrig ska åka pendeltåg för det går alltid åt helvete! (sist åkte vi från huddinge å vakna upp i märsta när vi skulle gått av i tc, sista tåget hade gått osv skitliv helt enkelt)
vi drog i vilket fall till tumba, amanda kände nån som hade nån fest, man fick ta nån buss från tumba till nåt coolt place, en liten lokalfest vare. vi hann komma in i lokalen, käka nåra chips innan vi blev utkastade. varför? för att det var 2 dudes med!!! vi var 5 dudettes men ne två snubbar till funkade tydligen inte. gaH!!! självklart gick bussen precis när vi kom ut från lokalen och den åkte förbi oss, självklart går nästa buss typ vid 5 (klockan va kanske 2-halv 3) så vi lessnar. fick ta en buss åt fel håll och byta till en sergels torgs buss där vi festade vidare å lekte å levde loppan. en snubbe var jävligt störig , rökte inne på bussen osv, så jag peppade amanda till att slänga ett vinglas på honom. bad mistake, nästan lika bad mistake som att åka pendeltåg till tumba. han fuckade ur totalt, började skrika  hora, heila, å vi alla kaxade som fan, tillslut kommer vi till gullmars går av men självklart ramlar amanda och slår i huvet! jävla skit alltså haha.
men det var iaf en asskön kväll fast jag ska veeeerkligen undvika pendeltåg i framtiden haha.

vart bär det av ikväll?

jag är så jävla trött på skolan just nu, har stört mycket att ta igen och det är 3 skolveckor kvar innan sommarlovet. SKITLIV. jag vill ju ba dricka bärs! nationellt prov var det iaf idag, engelska reading och listening. det gick skitdåligt. även fast jag faktiskt är grym på engelska så gick de käpprätt åt helvete. uuhh. så jag blev less och drog hem runt halv 2. nu sitter jag och undrar vart jag ska dricka mina bärs ikväll! vi hade ju tänkt sitta i nån park, rålis eller tanto tex, men såklart är det kallt som fan! å deas kisse mår inge bra så vi kan inte va hos henne. VART är festen är frågan. eller jag skiter i festen, så länge jag får bli varm och glad under någon form av tak.
såhär ser jag förresten ut när jag täcker för min sidecut, ser bra ut framifrån men från sidan ser det förjeeevligt ut. plus att det alltid blåser utanför frysen av någon anledning så det skulle ju bli lite dålig stämning om jag sitter ute på en cigg, spanar in punki och WOOHOO så flyger håret haha

gratisöl och dovas

känns som att alla har varit bittra på varandra idag haha, speciellt jag på david i slutet av dagen eftersom han tog alla pantburkar som fanns i lärarrummet som jag och aliz brukar ta och panta å köpa mat för i kollektivet, med det gick över.
efter skolan drog jag till stan en stund och sen till asbilliga asskabbiga asvärda nivå, drack bärs för 25 kr med cim linda och kattis. efter att sara joinat oss på en öl drog vi sen till topshop för att gå på nåt häftigt event och möta upp kim och filippa, eller aaahh gratis öl och 20% rabatt på fula kläder. jag fick dock bara en gratis öl för dom tog slut. så vi avslutade på dova med prat och mer öl. sjukligt jävla värd torsdag som avslutades med pommes och bea samt ett sms som jag var för fyllenojig för att skicka.

klorinrumpa

klorblekta jeans är bland det sexigaste jag vet. så jag tänkte, varför inte göra mig själv lika sessig? så jaaaa det gjorde jag!
la jeansen i badkaret, öste på med klorin lite här och var, lät ligga en timme, sköljde av ooooooossssso in i tvättmaskinen. VOILÀ! nu har jag också en punkrumpa :*

Solväggen och porriga punkare

idag har varit en underbar supermysig gosiggo dag. trots mina noll sekunders sömn inatt så tog jag mig till skolan, åkte samtidigt som aliz som hade yoga kl 7.15, eftersom jag ändå var vaken kunde jag lika gärna hänga på. så jag kom till skolan vid 7, chillade runt, tappade bort mitt busskort, hittade det igen, gick på engelskalektionen och lånade en ny engelskabok som handlar om en snubbe som gör roadtrip typ på 50talet med sin polare, och på baksidan av boken står det att deras resa kantas av droger sex och jazz. verkar mysigt tycker jag. jag och dea drog och köpte kaffe samt kääääkade! mums. eller ja det var verkligen inte så gott men det var soppa=mjukt bröd=himmelriket på jorden och djungelkaos runt brödbordet. resten av lunchen bestod av att sitta vid solväggen (denna underbara solvägg) och titta sig omkring på fina människor. har känt mig mysig hela dan och blivit glad av punkis nitjacka och robbas (rumpans) fluffiga hårsvall, blåa hår och gula converse. jävligt värd lunchrast med andra ord, jag blir tokbrun av att sitta ute så mycket i solen också även fast jag först blir rosaröd öh. tycker om alla så himla mycket just nu vill bara gosa med varenda en!
typ såhär sitter vi och chillerillar vareviga dag fast aaaah vi ser ju inte ut så. men punkare är otroligt gulliga små varelser som jag gärna vilar ögonen på. tantvarning nuva men ok jag är tant.

RSS 2.0