we are nowhere and it's now

har fått chansen att umgås med lite folk utanför bubblan de senaste dagarna, och det har varit så skönt. perspektiv. jag har intalat mig så länge att jag hittat hem men egentligen har jag varit ingenstans. ingenting. ja. allt sånt. nu vill jag mest äta sushibuffé igen och ta reda på svaret på alla jävla ekvationer.

önskar mig härifrån

önskar från djupet av mitt hjärta att jag inte brydde mig

från drömmen till verkligheten på en natt

london var helt underbart, tokigt, ja bara riktigt riktigt bra. dansade shoppade GICK åkte buss hånglade och kaosade runt. väldigt fint. nu är jag dock tillbaka till verkligheten, och jag tror att både jag och emma fick rejäla kängor i ansiktet vid återföreningen med denna. det är som att en svart både hal och kladdig gegga lagt sig runt allt jag håller kärt, alla verkar vilja åt olika håll men samtidigt ha separationsångesten från helvetet. jag som tar åt mig så lätt och vinklar allt mot mig själv får sprickor i det bräckliga, stela nät jag omgett mig med. det gör så förbannat ont, det har gjort så förbannat ont länge, men det är som att jag inte håller längre. såret har blivit infekterat, varigt och det blöder. det blöder så jävla mycket. det mörker som jag kontrollerat så maniskt i flera år sipprar fram i sprickorna, och jag längtar bort. den här världen har blivit för trång för mig, eller kanske för stor och tom. jag har lite svårt att se skillnad på de båda. det jag kan se skillnad på är nu och då, dåtid och framtid. hur fan ska man göra för att rädda saker man en gång älskat, men vet är förgånget och fastsytt i dåtiden? jag kan dra allt jag har, men den striden kommer de alltid att vinna. vilka de nu är, men jag vet att det inte är jag. jag har aldrig kunnat påverka händelseförlopp hur jag än försökt. allting rinner, så småning om, ur mina händer, trots bekväm form och hög friktion. ett par handskar av sandpapper hade hur lätt som helst glidit av mina fega fingrar. jag vill ut nu. ut ut ut.
london, see u again soon. xoxo osv

conspirational or just rational?

i've been joining cults for you
my body aches for you
i just want to see you smile
how was i to know that you tendencies were vile?
take off your shirt, unbutton your pants
humiliation 2.0, this is no romance
i adapt pretty quickly if my heart needs change
if necessary i will lock you in it's cage
dig up trees and rip up seems
you do how ever you please
if windos break, why would you mind?
you'd rather see too much than being blind
concour the curse of feeling
concour the curse of a human being
leed me astray with silent lips
can't feel your touch, only fingertips

colored but always black

ska färga lila igen, typ imorgon. gun be awsome. vet bara inte hur mycket jag ska färga, som på bilden eller typ en slinga? vi får seee. nu ska jag lyssna på iggy and the stooges och läsa just kids. tänker inte börja leva innan onsdag.

london calling

sitter och kollar upp kollektivtrafik, gångavstånd hit och dit osv inför london. åker på onsdag. jeez!

och morgonen är så jävla vacker, men den är ingenting mot dig

firade dea och mig själv igår, först på fridhems, fan vad fint det var. fick gratis födelsedagsdrink och allt! sen drog vi till el amir fulla och glada, småflörtade lite sådär över lokalen, drog på efterfest på östermalm som var så sinnessjukt jävla random. avslutade kvällen/påbörjade morgonen runt halv 8 på donken slussen med emma, frukost. sen hem. har ätit mig sjukligt mätt på sushibuffé, godaste sushin jag ätit, och fruktsallad nu hemma.
insåg så mycket igår, och idag, och SOM JÄVLA VANLIGT är jag ändå tommare än vanligt, tänker fel saker och vet varken hit eller dit. men. får väl inse att jag inte är så jävla bright alla gånger.

summertime osv

saknar sommaren och hur fint allt kändes

i my body were a cult, would you join?

i'm bored, that's why i cry so bad. i cry so bad, that's why i'm bored. my patterns illuminate the causes of myself breaking. i guess i'm too obvious to figure out.

concour the curse of feeling

concour the curse of a human being

pew pew

det har varit nyår och allt, det blev inte riktigt som jag tänkt mig. trodde jag skulle få svar på lite frågor, eller ja få misstankar bekräftade men blev som vanligt bara mer förvirrad. vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt stackars lilla hjärta. fortsätta anstränga sig för att inte känna någonting, eller lossa på knutarna.. UUHH jobbiga tanke men någon gång ska det ju tas tag i!
STRESS märkte precis att jag inte har min kristall runt halsen, får alltid grov stress när den inte är där, sjukt hur man reagera på små stenar.. ajaaaa, nu ska jag nörda i en dokumentär om ockulta konspirationsteorier och illuminati, älskar mysterier! nördinördinördi

RSS 2.0