om en skitdag



idag hade jag världens onödigaste dag som inte gav mig annat än sänglängtan och ont i foten. jag har inte varit riktigt med i skallen, vet inte om det var bra eller dåligt. nu ska jag berätta en liten historia från dagen:
stod i tio minuter med grov ångest i gullmarsplan, visste att jag hade 91 kronor på kontot, höll bankomatkortet i handen och kan nästan svära på att det bultade där mellan mina kokosdoftande fingrar. bjöd bort sista ciggen (eftersom jag är en ängel) och nu var jag röksugen och arg med ett hyffsat välfyllt konto. jamenvadåråduhadejurådmedettciggpaket kan man tänka, men fan, jag hade ju planerat att kanske överraska en vän med en födelsedagspresent i helgen. egoistkukhjärna. det blir ingen present, det blidde röda LM. korta.
jag hatar min kärlek till cigaretter så jävla mycket. jag hatar att jag älskar att frysa fittan av mig mitt i natten för att röka en tankecigg, filosoferarciggen, och jag hatar att jag tycker det är värt att gå upp och ner för trapporna i skolan, bli sjukt bajsnödig av eftermaten-ciggen och framförallt hatar jag att jag känner mig trygg insvept i en fimpdoft när jag nyrökt och roskindad dimper ner i ett ruttet bussäte. jaja. nu är det gjort, så nu blir det lite kedjerökning, skissande och skrivande inatt. har noterat att det finns lite champange i kylskåpet sen fääääärsgybbens medverkan i halv åtta hos mig, såatteeeh i'm just saying.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0