"hemma"

har haft ett jättemysigt lov. helena har hållt mej sällskap i råggan från måndag tills igår.
i onsdags var vi på bio med dea, olivia å david och såg världspremiären av Alice i Underlandet i 3D! och fyfaaaaan vad bra den var!! hahaha den skabbiga kaninen var så jävla rolig (å rätt lik sara celaya) och drake/fågel/ödlan Jabbawalky (lr hur det stavas) borde döpas om. hahaha. efter bion rullade vi vidare till skärholmen för att utnyttja helenas ålder, och med vin i väskan åkte vi sen till rågsved och drack vin och myste. i torsdags åkte jag hem och sov en natt, men blev så jävla ledsen för nu har jag officiellt inget rum längre. linnea har flyttat in i mitt rum. och jag hatar både henne och mina föräldrar för det. på fredan tog jag bussen till stan och styrde stegen mot kungsholmen. först film, godis, middag och efterrätt hemma hos olivia (som jag inte varit hemma hos på evigheter!! skitmysigt) och sen hem till dea som hade lite småparty. det var mysigt som alltid när man hänger me mysigt folk å har vin i systemet.
nu är jag "hemma" på ekerö igen. träffade cim för första gången på toklänge igår! självklart somnade jag i hennes säng framför tvn. det är liksom så det ska vara.

typ glad tjej

har haft tre jättemysiga dagar, eller den tredje är ju inte slut än! i lördags var jag med familjen och käkade på hard rock café (med käkade menade jag typ.. åt för tre veckor framåt.) och sen på bio och såg i love you philip morris. heeelt sjukt rolig film, skrattade högt många ggr. fler såna filmer tack!! åkte tub med mamma till abrahamsberg där hon ställt bilen, och vi åkte förbi lägenheterna som vi bodde i när jag var liten. när vi cruisar förbi ser jag att de mitt i skogen där jag och mina småskolehomies brukade leka har dom smällt upp massa nya lägenheter med panoramafönster å jag vet inte vad?!?!??! bostäder i all ära men bygg dom på nån gräsplätt ute på landet istället för den enda skogsdungen i hela bromma!!
jag sov hemma, och sen vankades det lunch och efterrätt eftersom mormor och morfar kom över för att fira linneas 15årsdag. myspys vare. jag åkte iaf hem, sa hejdå till paloma å cote innan jag fortsatte hemåt. helt sjukt hur fäst man kan bli vid ett par människor som man för nån månad sen inte kände alls.. kommer sakna dom. grät lite när jag vinkat mitt sista hejdå till dom. sen åkte jag hem och kirrade tvätten och oj vad duktig jag kände mej haha! sen styrde jag stegen mot sergel och mötte upp olivia, david och emma för att gå på bio igen. percy jackson and the lightening thief såg vi, jag tyckte den va grym haha, klyschig fantsyfilm med hjältekomplex det är fina grejer det! blev en liten kvällsfika på 60 efter det, och sen hem till råggan och smalltalk med sara fram till sen natt/tidig morgon.
tidigt i morse kom baby hit och gjorde mej sällskap! hon stannar här tills onsdag, mysigt skare bli. vi har varit till högdalen och gjort lite bankärenden och handlat, och sen till stan och fönstershoppat! asmysigt. nu ska vi laga middag och dricka vin och ha det mysigt. tycker om henne så himla mycket, har varit helt pirrig hela dan idag när jag kollat på henne å kunnat tänka att det är vi två. nu sitter hon och gråter lite för att hon tänker på sin gamla kanin. så söt. (ps rödvin finns med i bilden)
har varit väldigt glad idag.

RSS 2.0